TOTO JE TESTOVACÍ PROSTŘEDÍ.

Tobyho úraz

Jeho příběh se začal psát 19.5.2016, kdy se narodil. Jeho nastávající rodinka na něj bohužel neměla moc času a nakonec se téměř všichni stranili a to mělo za příčinu, že následující 4 roky strávil v kotci. Nakonec se rozhodli ho darovat a protože se při první návštěvě snesl s naší labradoří slečnou Jackie, rozhodli jsme se mu dát nový domov.

Nebylo to vůbec jednoduché, neboť téměř nic nepoznal, neuměl si hrát, mazlit se. V novém domově jsem začínal poznávat svět, ale chtěl jsem ho poznat až moc a tak se stalo, že jsem jedno odpoledne utekl. Hledali mě celých 5 dní, nakonec mě našli díky čipu. První noc jsem byl doma, ale nebyl jsem v pořádku a tak následovala veterina. Výsledek vyšetření byl horší než jsme čekali a musel jsem prodělat několik operací.

Měl jsem nemocnou packu a dvě hluboké díry na krku a hrudi. Léčení trvalo celý měsíc, 2 týdny po veterinách a 2 týdny už v domácím léčení. Díky lásce mé nové rodinky a kamarádce Jackie jsem se začal velmi dobře uzdravovat. Dnes je ze mne usměvavý kluk, který začíná znovu žít a tentokrát už naplno. Stále objevuji svět, ale to podstatné jsem našel - milující rodinu a kamarádku Jackie.

Musím říci, že velkou zásluhu na možnosti uzdravení Tobyho máte vy, pojištění PetExpert, kteří jste se zachovali naprosto úžasně. Přes délku pojištění necelé 3 měsíce jste uhradili většinu nákladů a to včetně kontrol a převazů. Což v dnešní speciální době obzvlášť pomůže. Je super, že je na výběr různé výše pojištění a spoluúčast je 10%. Jen díky Vám jsme mohli Tobymu dopřát takovou léčbu, kterou opravdu potřeboval. Jsme Vám velice zavázáni a moc děkujeme. Jste super.