TOTO JE TESTOVACÍ PROSTŘEDÍ.

Bonnie a srážka autem

Nedělní výlet do lesa se stal Bonnie málem osudný. Když jsem ji při prolézání křovím nedaleko silnice na chvilku spustila z očí, uslyšela jsem brzdy auta, ránu jak z děla a psí pláč. Hrozný zážitek, nikomu bych to nepřála...

Rychle jsem naložila psa do auta a jela na nejbližší veterinární pohotovost, kde jsem jen nahlásila číslo pojištění a dál se o všechno postaral skvělý tým veterinářů a sester. Po základním vyšetření a mírné sedaci následovalo několik rentgenových snímků a sono a druhý den ještě vyšetření specialistou ortopedem. Diagnóza zněla nalomená pánev a zhmožděné zadní nohy, naštěstí žádné vnitřní krvácení ani další zlomenina, takže dostala léky na bolest, antibiotika a nařízený klid na lůžku (majitelé bull plemen zajisté ví, jak je těžké tyhle psy udržet v klidu. :)

PetExpert jsem Bonnie zřídila asi před rokem na doporučení kamarádky, ale žádnou předchozí zkušenost jsem s tímto pojištěním neměla, tak jsem byla mile překvapená, že jsme na veterině platili jen malou spoluúčast. Zbytek klinika vyřídila přímo s pojišťovnou, aniž bych kolem toho měla nějaké papírování. Po této skvělé zkušenosti jsem zjistila, že není problém pojistit i staršího pejska, takže jsem rovnou pojištění zařídila i pro druhou fenku, která sice nemá tak silné sebedestruktivní sklony, ale člověk nikdy neví. Za ten klid duše to stojí. Díky :)